nedjelja, 6. svibnja 2012.

Što je Google Sniper 2.0?


Google Sniper 2.0 je jedinstveni tečaj koji će Vas naučiti kako da svoje mini stranice, tzv. Sniper stranice dovedete na sam vrh pretraživanja na Google tražilici. Da, dobro ste čuli, na sam vrh. I to u samo nekoliko dana. Obično je potrebno otprilike tjedan dana za takav rezultat ako slijedite korak po upute koje se nalaze u Google Sniper 2.0 tečaju.

Cijeli tečaj ili sistem, kako Vam draže, zasniva se na tome da na Vaše stranice dovedete besplatan, organski promet sa Google tražilice. Ako ste ikada kreirali web stranicu ili blog onda Vam je savršeno jasno koliko je teško postići takve rezultate, a pogotovo u ovako kratkom vremenskom periodu od tjedan dana.

SEO optimizacija je doista jako važna, a nije baš jednostavna za odraditi. Iako neki tvrde drugačije. SEO stručnjaci koje sam kontaktirao u vezi nekih svojih web stranica govore mi da može proteći do 6 i više mjeseci dok se stranica ne pojavi na prvoj stranici Google pretrage. Pazite, na prvoj stranici, ne na prvom mjestu te iste prve stranice.

A znamo da nije isto biti prvi ili šesti. I sve to Vam još žele debelo naplatiti, bez ikakve garancije da ćete ikada stići na prvo mjesto rezultata pretrage za određenu ključnu riječ. Zar nije glupo plaćati veliki novac za to kada za mnogo manje novca to možete napraviti sami samcati, čak i ako ste početnik u internet marketingu?

Google Sniper 2.0 vodi vas korak po korak...  Što, kako, gdje i kada trebate činiti da dođete na prvo mjesto Google tražilice. Uz hrpu PDF materijala dobit ćete i hrpu video materijala u kojima točno možete vidjeti što i kako trebate činiti. Cijeli ovaj sistem mogao bih nazvati "ključ u ruke", koliko je kvalitetan a opet toliko jednostavan.

Za dobre stvari u životu,

Bernard

Nema komentara:

Objavi komentar